Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij aankoop en verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Noorder Havendijk 26 te Enkhuizen

    Kortom persoonlijke benadering naar de verkopers maar zakelijk, goed voorbereid en zeker naar de kopers

    Wij hadden een fijn contact met onze makelaar die met ons meedacht. Ook de papieren waren tot in de puntjes geregeld. Het contact verliep tijdens verkoop via een persoonlijke app terwijl als telefonisch of persoonlijk contact gewenst was werd dat ook gerealiseerd. Kortom persoonlijke benadering naar de verkopers maar zakelijk, goed voorbereid en zeker naar de kopers.

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

  • Zuider Kadijk 58 te Enkhuizen

    Lekker nuchter en met een bak aan ervaring

    Na een prettige kennismaking, hebben wij Han van Wijk uitgekozen om ons te begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning en als verkopend makelaar van onze huidige woning. Duidelijk, direct, eerlijk, no-nonsense, lekker nuchter en met een bak aan ervaring, was hij voor ons de juiste keuze. Hij heeft onze aankoop perfect begeleid: kritisch gekeken of dit huis voldeed aan onze eisen, een goede ...

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

  • Valkkooglaan 40 te Heerhugowaard

    korte lijntjes, snel antwoord en prima service

    We hebben voor Daan gekozen omdat hij a: bekend is in Heerhugowaard en wij er niet wonen en b: omdat hij ook het buurhuis heeft verkocht en daarom bekend is met deze straat. Contact met de makelaar ging heel goed. korte lijntjes, snel antwoord en prima service. Gezien de omstandigheden waarom het huis verkocht moest worden heeft Daan heel erg mee gedacht om het voor ons zo makkelijk mogelijk te...

    Lees verder

    Makelaar: Daan Happe

  • La Reinelaan 54 te Bovenkarspel

    De presentaties, met geavanceerde technieken, via diverse sites, hebben ertoe geleid dat ons huis snel verkocht was.

    De keuze van de makelaar werd door ons bepaald door de reputatie die de heer van Wijk van Remax in onze regio heeft opgebouwd: een prima makelaar!
    De keuze bleek goed te zijn, ons huis is snel en voor een goede prijs verkocht.
    We zijn en worden(verkoop moet nog bij notaris plaatsvinden) op een professionele begeleid door het team van Wijk van Remax.
    Bij het eerste gesprek kregen we ...

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

  • De Roos 11 te Bovenkarspel

    De waarde van ons huis goed ingeschat

    De makelaar heeft van begin af aan de waarde van ons huis goed ingeschat. Terwijl na een paar maanden diverse "deskundigen" twijfelden aan de prijsstelling, bleef Han kalm. En de uiteindelijke verkoopprijs was exact de prijs die hij vooraf inschatte. Als we naar de amateur-deskundigen zouden hebben geluisterd, zou ons dat heel wat geld gekost hebben.

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

  • Henri Dunantstraat 25 te Bovenkarspel

    Contact verliep heel goed en duidelijk zowel via de telefoon, email en WhatsApp. Met WhatsApp was voor ons een groep aangemaakt. Wel zo makkelijk, als er dan ontwikkelingen waren of mededelingen kon dat in 1 keer gecommuniceerd worden.

    Contact verliep heel goed en duidelijk zowel via de telefoon, email en WhatsApp. Met WhatsApp was voor ons een groep aangemaakt. Wel zo makkelijk, als er dan ontwikkelingen waren of mededelingen kon dat in 1 keer gecommuniceerd worden. In aanloop van de verkoop zijn wij goed en duidelijk geïnformeerd over wat we konden verwachten tijdens de verkoop. De presentatie van ons huis op de eigen websi...

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

Naar boven